Wandelcoach Amersfoort

Dat is wellicht iets waar je nog niet zo vaak van gehoord hebt. Een wandelcoach in Amersfoort is echter niet heel anders dan een normale coach in Amersfoort. Je kunt bij mij terecht voor alle soorten werkgerelateerde vragen en problemen waarmee je ook bij een coach zou aankloppen. Denk bijvoorbeeld aan hoe om te gaan met stress of als je stappen wil zetten in je carrière. Ook voor meer werkgeluk en energie kun je bij mij terecht. Het enige verschil met een normale coaching sessie is dat we dit doen tijdens een wandeling, tenzij het stortregent natuurlijk.
Neem contact op

Waarom zou je gebruikmaken van een wandelcoach in Amersfoort?

Waarom zou je wandelen tijdens je coaching sessie in plaats van gewoon lekker zitten? Als je wandelt ben je lekker fysiek bezig. Maar dit zorgt er niet alleen voor dat je lichaam lekker aan het bewegen is, maar ook dat je je geest in beweging brengt en zo creatiever in oplossingen kunt denken. Tijdens een wandeling kan het voorkomen dat je veel meer en beter kunt vertellen over jouw problemen dan als je niet wandelt. Daarom ben ik als wandelcoach in Amersfoort actief. We wandelen dan samen over het prachtige landgoed Den Treek in Amersfoort en we kunnen het dan over alles hebben.
Ik ben geïnteresseerd

Wandelcoach Amersfoort

Waarvoor is wandelcoaching met name effectief?

Als je tegen hetzelfde, terugkerende probleem aanloopt, kan dat erg vervelend en demotiverend zijn. Ik kan jou als wandelcoach in Amersfoort zeer goed helpen om dat probleem aan te pakken. Verder kan wandelcoaching ook erg effectief zijn als je anders wilt leren omgaan met lastige situaties. Hierbij kan het soms lastig zijn om rustig en rationeel te blijven, maar daar gaan wij dan aan werken. Ook als je je gewoontes zou willen veranderen, kun je bij mij als wandelcoach in Amersfoort zeker terecht. Verder kun je door de natuur om je heen en de frisse lucht ook zeer goed nieuwe mogelijkheden onderzoeken. Natuurlijk kun je voor nog veel meer werk gerelateerde situaties gebruikmaken van mij als wandelcoach in Amersfoort. Dus als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Geïnteresseerd in een wandelcoach in Amersfoort?

Zoek dan niet verder. Ik sta volledig klaar voor jou en jouw doelen of klachten. Als wandelcoach in Amersfoort met inmiddels al meer dan vijftien jaar ervaring ben je zeker in goede handen bij mij. Samen zullen we er gegarandeerd voor zorgen dat jij je leven nog beter kunt leven en je nog meer jezelf kunt zijn. Ik kijk uit naar ons eerste vrijblijvende wandelgesprek.
Contact opnemen