Loopbaancoaching & Outplacement

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Check of je deze vragen herkent: 

  • Welke mogelijkheden heb ik? 
  • Hoe vind ik de juiste balans tussen mijn werk- en privéleven? 
  • Is het voor mij verstandig om leiding te gaan geven of een eigen bedrijf te starten? 
  • Hoe leer ik vaker “NEE” te zeggen of assertiever te worden? 
  • Waar vind ik zinvol werk dat bij mij past? 
  • Hoe krijg ik meer succes bij het solliciteren? 
  • Hoe kan ik geld verdienen met mijn ideale baan?
  • Hoe kan mindfulness mij helpen om meer te ontspannen op mijn werk?
  • Hoe kan ik mijn reïntegratie laten slagen?

Herken je één of meer van deze punten? Dan is loopbaancoaching iets voor jou! 

Bij loopbaancoaching kijken we in hoeverre je huidige functie nog steeds bij je past. In de loop van de tijd kan je functie of je ambitie natuurlijk veranderen. We kijken wat je kunt, wat je graag wilt en hoe je dat in je werk kunt realiseren.  Mocht je huidige werk hier geen ruimte voor bieden, dan zoeken we in een outplacement traject naar een werkomgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen. Daarbij kan ik ook één- op-één sollicitatietraining en startcoaching op de nieuwe werkplek bieden.

Waarom wandelen helpt. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat wandelen het divergente denken vergroot. Dit is onze capaciteit om vragen veelzijdig te interpreteren en veel mogelijke antwoorden op een vraag te vinden. Ik zorg als coach dan ook dat wandelcoaching het juiste en versnellende effect heeft.


 

Vrijblijvende coachingsafspraak!

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een coachwandeling op het prachtige landgoed Den Treek in Amersfoort en ontvang gratis de samenvatting van het coachboek Effect van Olympisch schaatskampioen Olav Koss. Dit boek is opgesteld in samenwerking met 2 vrouwelijke top-psychologen uit Noorwegen.

Vrijblijvend kennismaken?
Maak een afspraak!

Hij hielp mij orde te scheppen in de chaos in mijn hoofd, en hielp mij de rode draad in mijn leven te vinden. Daarbij stemde hij het coaching traject helemaal op mij persoonlijk af.Evenement organisator, 35 jaar

 

 Tension is who you think you should be. Relaxation is who you are.
 Chinees spreekwoord
Louis is integer, serieus en betrokken, en geeft daarbij waardevolle hulpmiddelen en tips.Media expert, 50 jaar