Loopbaancoach Amersfoort

Iedereen wil het zo goed mogelijk doen op het werk. Het is alleen lang niet altijd makkelijk om hogerop te komen. Ligt dit dan aan jou of kunnen er andere dingen spelen? Is dit werk überhaupt wel geschikt voor jou of moet je misschien op zoek naar ander werk, waar je meer energie en plezier uithaalt? Als dit vragen zijn waar je mee worstelt, dan kan ik als loopbaancoach in Amersfoort veel voor jou betekenen. We zullen er dan samen achter komen hoe jij nog beter kunt worden in je werk of wat je echt belangrijk vindt in een nieuwe baan. Door een concreet stappenplan op te stellen kun je je loopbaan doelstellingen behalen en zul je extra gemotiveerd zijn.
Neem contact op

Waarom zou je voor mij als loopbaancoach in Amersfoort kiezen?

Ik coach inmiddels alweer ruim vijftien jaar en heb dus een ongelooflijke bak ervaring als het aankomt op coaching. In die vijftien jaar heb ik zeer veel mensen kunnen helpen. De een was op zoek naar meer energie, terwijl de ander groei in haar werk zocht. Ik zal er altijd voor zorgen dat je helder krijgt, wat je echt wil en hoe je dit dan zou moeten kunnen bereiken. Je kunt dus ook echt specifiek en meteen toepasbaar advies van mij als loopbaancoach in Amersfoort verwachten. Overigens heb ik voordat ik wandelcoach in Amersfoort werd ook nog 25 jaar gewerkt in het bedrijfsleven. Hier heb ik natuurlijk ontzettend veel ervaring opgedaan als het gaat om het bedrijfsleven, maar ook om samenwerking en het vergroten van de effectiviteit van werknemers. Dit neem ik dan ook zeker mee als je bij mij aanklopt als jouw mogelijke loopbaancoach in Amersfoort.
Ik ben geïnteresseerd

Loopbaancoach Amersfoort

Enkele vragen waar ik je bij kan helpen als loopbaancoach in Amersfoort

Als je het moeilijk vindt om een goede balans tussen privé en werk te houden, kan dit jouw leven overhoop halen. Het is van vitaal belang dat je je privéleven en je werk gescheiden houdt, anders weet je niet waar het één begint en het andere eindigt. Ik kan jou hier als loopbaancoach in Amersfoort mee helpen. Ook het vaker zeggen van nee en assertiever zijn is een veel voorkomend probleem bij mensen. Ik kan jou hier dan dus ook goed mee ondersteunen. Maar ook algemene vragen rondom welke mogelijkheden je hebt en of je misschien iets anders moet gaan zoeken, hoor ik vaak. Ik zal je altijd persoonlijk advies geven waar je echt wat aan hebt.
Contact opnemen